Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Jouw artikel mag retour worden gestuurd als het artikel:

  • onbeschadigd is
  • ongebruikt is

Uitzondering verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beautygrandmall.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Product ruilen?

Het direct omruilen van een artikel is niet mogelijk. Om een andere artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en het andere item aan ons retourneren op onderstand adres met een volledig ingevuld retourformulier.

Beauty Grand Mall

Haarlemmerstraatweg 31-8505

2343 LA Oegstgeest

 

MODELFORMULIER VOOR RETOURNEREN

Dit formulier kunt u uitprinten of handmatig overschrijven en toevoegen aan uw retourzending. Het is belangrijk om altijd duidelijk uw NAAM en het ORDERNUMMER aan het PAKKET toe te voegen. Zonder uw naam en ordernummer kunnen wij het retour bedrag NIET terugboeken.

Beauty Grand Mall

Haarlemmerstraatweg 31-8505

2343 LA Oegstgeest

 

Beste Beauty Grand Mall,

- Ik wil graag een bestelling retourneren/ ruilen (*). Het gaat om de volgende producten (*) ......

- Naam product .....

- Ordernummer .....

- IBAN Rekeningnummer: .....

- Besteld op(*)/Ontvangen op(*) .....

- Reden retour (*) .....

Vriendelijke groet,

- Naam/Namen consument(en) .....

- Adres consument(en) .....

- Datum .....

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is ..... invullen

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.