8 tips om parfum langer mee te laten gaan

8 tips om parfum langer mee te laten gaan

Dit overkomt je vast vaak: elke keer dat je je favoriete parfum opdoet, tel je de korte uren af ​​totdat die heerlijke geur verdwijnt. Met de tips die we je gaan laten zien, kun je die geur tot 10 uur op je huid houden. Dit wil je horen!

1. Kies de juiste plekken
Experts adviseren altijd om parfum aan te brengen op lichaamsdelen waar je je pols voelt, dus gebieden met een hogere temperatuur: achter de oren, op de polsen of op het sleutelbeen. Waarom? De bloeddruk ligt in deze gebieden dichter bij het huidoppervlak, wat zorgt voor een constante afgifte van uw parfum!

2. Doe parfum op je kwast
De eerste tip is niet de enige manier, dus probeer dit eens: spray een beetje parfum op je haar. De beste manier om dit te doen is door een borstel te gebruiken, je haar zal de beste diffusor zijn voor je favoriete geur!

3. Wacht op het perfecte moment
Direct na het douchen neemt je huid de geur meer dan ooit op. Als je huid perfect schoon en vochtig is, zal de geur veel langer en met een hogere intensiteit intrekken, probeer het!

4. Zorg voor je parfum
Als jij een van die mensen bent die parfum in de badkamer bewaart, is het tijd om er een nieuwe plek voor te zoeken! Vocht dat zich eromheen verzamelt, vermindert de levensduur van je parfum, dus we raden aan om het op een koele, droge en donkere plek te bewaren, bij voorkeur in de originele doos.

5. Verspil het niet, gebruik slechts een kleine hoeveelheid.
Doe niet te veel parfum op, het zal u en de mensen om u heen storen, en ook meer gebruiken dan nodig is. Het is het beste om een ​​kleine hoeveelheid op de juiste plaatsen aan te brengen, zoals we hebben uitgelegd, u zult er geen spijt van krijgen!

6. Wrijven met parfum is verboden!
Deze "techniek" is heel gebruikelijk, waarbij mensen de neiging hebben om te denken dat de geur langer aanhoudt. Het beste is om het parfum vanzelf te laten intrekken, anders slijt de geur alleen maar weg.

7. Crème en vaseline: je beste vrienden Met
deze twee producten hecht het parfum veel beter aan je huid, waardoor het uren en uren blijft zitten. Onthoud dat zowel de crème als de vaseline geurvrij moeten zijn - je wilt niet dat de twee geuren je favoriete parfum vermengen en bederven.

8. Voorzichtig met kleding
Hoewel het vrij populair is om te doen, moet je echt voorzichtig zijn: sommige geuren bevatten ingrediënten die je kleding kunnen markeren of beschadigen. Een goede truc is om een ​​paar druppels aan je strijkijzer toe te voegen en als je het strijkijzer over je kleding haalt, zie je het verschil!

Volg dit advies op en je parfum zal je beste vriend zijn, iedereen zal willen weten hoe je het hebt gedaan!

Shop now